BLI MED PÅ EKSPEDISJON MED HISTORIEREISE!

Om våre reiser

Å reise med Historiereise er å reise bakover i tiden for å oppleve fantastiske øyeblikk i vår fortid! På turene vil du få mulighet til å oppleve historiske steder, god mat, ha en behagelig reise, og sist men ikke minst, ha med din helt egen historiker. Sturla Ellingvåg, som er historiker og forsker, vil være med på samtlige turer og geleide deg igjennom de helt spesielle historiene som hører til hvert reisemål.  

Hva kan du forvente på våre turer?

Sturla Ellingvåg:
"For meg handler dette om formidling, som godt kan gjøres gjennom bøker, TV eller i forskningsjournaler, men hvor mye bedre er det ikke å reise til destinasjonene selv? For virkelig å få innblikk i hvordan historien kan ha utspilt seg, sammen med det nyeste innen historieforskning og teorier som jeg også selv er en del av."  Mine referanser

 

Sturla Ellingvåg

Helt siden 2005 da jeg begynte å legge ut på forskningsekspedisjoner, har det vært viktig for meg å ha med ekspedisjonsmedlemmer som setter pris på annerledes reiseopplevelser. Og ofte har det vært nær vel så givende å ha gode opplevelser i fellesskap på tur som å nå selve forskningsmålene. Fortsatt kontakter tidligere ekspedisjonsmedlemmer meg for å fortelle med glede om hvilket minne for livet de har fått fra våre turer, selv mange år etterpå. Det er disse unike turene som jeg nå ønsker å tilby til flere. For meg handler dette om formidling, som godt kan gjøres gjennom bøker, TV eller i forskningsjournaler, men hvor mye bedre er det ikke å reise til destinasjonene selv? For virkelig å få innblikk i hvordan historien kan ha utspilt seg, sammen med det nyeste innen historieforskning og teorier som jeg også selv er en del av. Det er en sann glede for meg å ha med interesserte turdeltakere på reiser i ekspedisjonens ånd og med oppdageren i oss, og at vi alle har det flott på tur sammen.